Jevgeni Sergejevits Trepljov, 47 Stoori 8

RL Extra 101

Tämä on hyvin röyhkeää. Äärimmäisen moraalitonta ja syvän rappion merkki, että heti kun generalissimuksen väsynyt, kansan hyvinvoinnin eteen kaikkensa uhrannut, suuri sydän lakkasi lyömästä, hänet syöstiin mitä iljettävimpään lokaan. Hänet, joka on rakentanut maailman historiassa mitoiltaan ennennäkemättömän valtion- Neuvostoliiton. Hänen tekojaan ruvettiin kääntelemään ja vääntelemään, vaikka tavoite, Venäjän nostaminen takapajuisuudesta teollisuusvaltioiden joukkoon, oli saavutettu juuri hänen johdollaan.

Eikä tässä suinkaan kaikki.

Kun generalissimus oli häväisty viimeistä viiksikarvaa myöten, alettiin vapauttaa vankeja. Aukaistiin pakkotyöleirien portit ja sanottiin, että syyttömät ulos. Saatte mennä.

Minä en voi ymmärtää tällaista kohtuuttomuutta.

Uusi valta antaa kosmopoliiteille ja valtionpettureille vapaat kädet. Levittäkää rauhassa vain valtiokoneiston vastaista propagandaa. Valehdelkaa niin paljon kuin sielu sietää! Tahratkaa oman rakkaan äiti Venäjän puhtaat kasvot.

Ja mikä pahinta. Heti ruvetaan kirjoittelemaan lehdissä, että ei ollutkaan mitään juutalaistenlääkäreiden salaliittoa, ettei generalissimusta myrkytettykään vaan kuolema oli luonnollinen. Sehän on suurin vale, mitä tämä maa on koskaan päällänsä kantanut! Juutalaisten maailmanlaajuinen salaliitto on vastuussa Rakkaan Johtajamme kuolemasta ja tästä teosta he saavat maksaa aina seitsemänteen polveen asti!